Erotikus masszázs terapeuta

Professzionális erotikus masszázs terapeuta csapatunkkal kitűztünk egy célt magunk elé. Vendégeinknek segítünk megtalálni az utat az optimális egészségi állapot eléréséhez és fenntartásához.

Munkánk során segítünk megtalálni az utat a tartós jóllét és az önfelfedezés felé. Bízunk benne, hogy tevékenységünk sokak hasznára válik.

Szánunk időt arra, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, és megvizsgáljuk ügyfeleink igényeit és céljait. Együtt dolgozunk a hétköznapjaik javítása érdekében.
Szalonunkban egy átfogó wellness élmény biztosítására összpontosítunk, amelyet mindig a változás szándéka vezet. Szolgáltatásunkban az erotika is szerepet játszik, de csak fűszerként alkalmazzuk. Így egy lingam masszázs tekintetében is a főszerep marad a profi masszázson.

A test és lélek összehangoló gyakorlatok a holisztikus orvoslásban gyökereznek. Méghozá azzal a megértéssel, hogy mindannyian ugyanaz a test, az elme és a szellem vagyunk.

Ha ezt megértjük, akkor már képesek vagyunk a jobb egészségi állapot, a kevesebb fájdalommal járó élet és jobb közérzet elérésére.

Miért ne próbálná ki mindenki az erotikus masszázst egy kiváló masszőzzel?

Egy jó masszőz kiváló társ lehet az egészségjavítás folyamatában.

Megfelelő képzettséggel ő ismeri a legalkalmasabb  technikákat, melyekkel energiáink mozgósíthatók. Az energiák mozgósításával pedig testünk saját, öngyógyító folyamatai kapcsolnak be.

A legmegfelelőbb masszázs kiválasztásával csodálatos eredmények érhetőek el.

A Massage House csapata képzett, tapasztalt masszőzökből áll, akik elhivatottan végzik munkájukat. Külföldi vendégeinkkel elsősorban angol nyelven tudunk kommunikálni.

 Aki szívesen töltene pihenéssel, ellazulással egy kis időt, foglaljon időpontot. Erotikus masszázs formájában biztosítjuk vendégeink számára a tökéletes kikapcsolódást.

A Nyugati Pályaudvartól csak 5 percre található masszázs szalonunkban a hét minden napján fogadjuk vendégeinket.

Jól megközelíthető, diszkrét szalonról van szó. Kilenc, különálló masszázs szoba áll vendégeink rendelkezésére.

Masszőzeink speciális masszázs technikával kényeztetik vendégeiket.

Erotikus masszázs terapeutáink utat nyitnak a gyógyuláshoz, a harmóniához és a lelki békéhez.

A testünk csodálatos eszköz, ahogyan elménk és lelkünk szintén eszközök. Az eszközök összehangolásában a masszázs, illetve az erotikus masszázs különböző formái nagyon hasznosak lehetnek.

A masszázs jótékony hatásai közül csak néhány:

 • Enyhíti a fejfájást, az álmatlanságot.
 • Csökkentheti a fáradtságot.
 • Növeli az energiát.


Az erotikus masszázs pedig célzottan az intim problémákra adhat megoldást és gyógyírt.

Erotikus masszázs fajták

Lingam masszázs a férfiak egészségéért

A masszíroztatás alapvetően jó. Egészségmegőrző hatásait ősidők óta ismeri az emberiség. Az erotikus masszázs fajták közt is játszi könnyedséggel találunk olyat, ami valóban alkalmazható terápiás céllal.

A legalapvetőbb pozitív hatásai a következők:

 • A masszírozás csodálatosan hat a letapadt izmokra.
 • Élénkíti a vérkeringést.
 • Javítja a bőr tónusát.
 • Nyugtatja az idegrendszert.
 • Ellazít, akár meditatív állapotot is eredményezhet.

Persze a sorolt hatásokon túl számos egészségügyi anomália kezelhető és megszüntethető alkalmazásával. Ezért szinte mindenkinek ideális lenne heti egy masszírozás.

A talp masszírozása például, ha a masszőz ismeri az akupresszúrát, belső szervi problémákra is gyógyírt jelenthet. Talpunkon ugyanis testünk térképe helyezkedik el. Így a megfelelő pontok stimulálásával célzottan gyógyíthatjuk a megbetegedett szervet.

A masszázs gyógyító hatása az erotikával fűszerezett masszázsban is megmutatkozik. A lingam masszázs kiváló példa erre. Persze fontos tényező, hogy megfelelő masszázs terapeutát válasszunk.

Hiszen nem csupán a felgyülemlett szexuális energiák levezetésére szolgál. Nőknél és férfiaknák is képes oldani a pszichológiai blokkokat.

Az alábbi problélmákra például sikeresen alkalmazható:

 • Prosztata bántalmak
 • Korai magömlés
 • Anorgazmia (orgazmusra való képtelenség)

Az erotikus masszázson belül is több masszázs típusról beszélhetünk.

 • Az érzéki masszázs általában egy lágy, simogató mozdulatokból álló masszázst jelent. Az intim testrész érintését is tartalmazza.
 • A csúszka masszázs, vagy más néven test a testtel masszázs azt jelenti, hogy a masszőz nem csak a kezét és a karját használja a vendég testének masszírozásához.
  Ha a teljesség igényével alkalmazza valaki a csúszka masszázst, akkor szinte az egész testét használja. Fontos a megfelelő mennyiségű olaj. Ettől képes könnyedén csúszni test a testen.
 • A nuru masszázs technikáját tekintve megegyezik az olajos csúszka masszírozással. Ám az olaj helyett viszont az extrémül sikamlós gélt használják. Ez egy színtelen és szagtalan, víz bázisú anyag. Természetes összetevőkből áll és japán eredetű. Magyarországon is számos helyen elérhető masszázs alternatíva.
 • A lingam masszázs a férfi nemiszerv gyógyászati célú masszázsa.
 • A jóni masszázs a női nemiszerv gyógyászati célú masszázsa.
 • A tantra masszázs elsősorban az intimitás elmélyítésére szolgál. Párhuzamosan a szexuális energiák kezelését is tanítja.
  Nem árt tehát párunkkal együtt belevágni a tantrikus masszázs kipróbálásába. Később pedig érdemes otthon együtt gyakorolni és egyre magasabb szintekre lépni. Párhuzamosan a kapcsolat intimitása is emelkedni fog.

Az erotikus masszázs fajták mindegyike értékes a párkapcsolat szempontjából, ezért mindenkinek ajánlott.